Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Aναβολή αυξήσεων? σωστή απόφαση.......

  1. 1. H Blackrock να μείνει μακριά απο την Κύπρο. Ούτε να το σκέφτεστε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αυτήν την στιγμή, Κύριοι !!!! τι θα γίνει εάν έρθουν και μας πούνε θέλουν οτι τράπεζες μας ακόμα 3 δις? ποιος θα τα πληρώσει?? το κράτος? ο κυπριακός λαός?
  2. 2. 5 μήνες γράφω συνέχεια ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ αυξήσεις κεφαλαίων, να πάμε σιγά σιγά διοτι θα αποτύγχαναν, θα έπρεπε να βάλει το κράτος κεφάλαια, να αυξηθει το δημόσιο χρέος, να αυξηθουν οι τόκοι πληρωτέοι, κλπ κλπ …ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΟΨΕ όταν ακουσα οτι γίνονται παραστάσεις προς ΕΚΤ να καθυστερήσουμε τις αυξήσεις μέχρι τέλος του ετους,,,,,συγχαίρω τον νέο διοικητή, ελπίζω να τα καταφέρει να πάμε με αυξήσεις σιγα σιγα, πιστέυω οτι στο χέρι της κεντρικής Τράπεζας ειναι αυτή η αποφαση και οχι στην ΕΑΤ.
  3. 3. Εαν δώσουμε της ΛΑικής 1.8 δις τώρα πιάνοντας τα απο τον μηχανισμό στήριξης, τότε, εξαντλούμε όλο το “οριο” μας (10% του ΑΕΠ) , τι θα γίνει στο τέλος του έτους οταν το κράτος θα χρειάζετε περιπου 3 δις για τις χρηματοδοτικές του ανάγκες του 2013????
  4. Τώρα έχει ξεκινήσει η κρίση, δεν ειναι σε πλήρη εξέλιξη, εχουμε ακόμα δρόμο, ο νέος διοικητής θα ζήσει την πλήρη εξέλιξη της Κρίσης, του ευχομαι καλή δύναμη , έχουμε ακόμα 5-6 χρόνια στην διάρκεια των οποίων θα ζήσουμε δύσκολες καταστάσεις,, η ευρωζώνη θα αλλάξει μορφή, οσο και εάν το παλέυουν δεν θα τα καταφέρουν, ξέκινησε η Ισπανία……δύσκολο να τα καταφέρει μόνη της…..εμείς αργούμε πολύ να κινηθούμε, μας προλαβαίνουν συνέχεια τα γεγονοτα,,,,αντί να έχουμε οργανομένο σχέδιο κάνουμε αντάρτικο, θα τιμωρηθούμε για αυτο, δίνουμε στον ασθενή ασπιρίνες, ο ασθενής θέλει πολλαπλές εγχειρήσεις,,,,,,οι θεωρίες και το φαγοποτι τέλειωσαν………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου