Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Μη ανατρέψιμη πορεία......

  1. Η πορεία είναι μη ανατρέψιμη, πάμε ολοισια ΔΝΤ , μακάρι να βρεθεί τρίτη χώρα να μας δανείσει τον Νοέμβριο……
  2. Γιατί συζητάμε ακόμα το θέμα του μηχανισμού στήριξης? εαν δεν δοθεί παράταση για τις αυξήσεις κεφαλαιών τότε θα πιάσουμε απο μηχανισμό το 10% του Αεπ που δικαιούμαστε . 1.7 δις. Το πρώτο εγκλημα είναι που βάλανε οι τράπεζες 32 δις στην Ελλάδα και το δευτερο εγκλημα που δεκτήκαμε αυξήσεις 23% του ΑΕΠ μας, μιας χώρα που ειταν σε υφεση? πώς θα πετύχαιναν οι αυξήσεις?
  3. ΔΙΑΦΩΝΩ με εκτιμήσεις/υποδειξεις ευρωπαικής επιτροπής για ¨”αποδεκτο” έλλειμα 2.5% του ΑΕΠ για το 2012. ( Ασε που συνεχίζω να το βγάζω πάω απο 3%) τι σημαίνει Ελλειμα? γιατι έλλειμα? και πώς θα μπούμε στις αγορές εαν έχουμε έλλειματα? ποιος θα μας επιστευτει το Νοεβριο που θα πρέπει να ετοιμάσουμε 3 δις για το 2013? το Ελλειμα σε μια χώρα της οποίας ο δανεισμός της έχει ξεπεράσει το 60-70% του ΑΕΠ ειναι αυτοκτονία……..
  4. Η πορεια μας ειναι ξεκάθαρη, ευκολα προβλέψιμη και μη ανατρέψιμη με τον τροπο που είμαστε δομημένοι και πως κινούμαστε. Θα πάμε ΔΝΤ, θα χάσουμε εθνική κυριαρχία και θα χάσουμε πολύτιμα περιουσιακά στοιχεια οπως το φυσικο αέριο (εάν έχουμε τις ποσότητες που υπολογιζουν οι εμπλεκόμενοι φορείς.)
  5. ειλικρινά διερωτάμε εαν είναι σύμπτωση όλα αυτά τα μαζεμένα λάθη, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ακόμα και εάν ειναι σύμπτωση , είμαι σίγουρος οτι οι ΓΥΠΕΣ θα τα εκμεταλευτούν ….το έργο σταμάτησε να ειναι ρομαντικό τέλος του 2007,,,,,απο τότε έγινε έργο αγωνίας, σε μερικούς μήνες θα γίνει έργο τρόμου………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου