Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Συζήτηση για Κύπρο, πολιτικούς .....

  1. Aυτά που βλέπουμε γύρω μας και τα οποια είναι ακόμα στην αρχή, δέν έγιναν επίτηδες, όπως αφήνεις να νοηθεί αλλά είταν μια σειρά λαθών απο πολλούς παράγοντες τα οποία ακόμα συνεχιζονται και τα οποια θα μας οδηγήσουν στο Χάος. Εχω γράψει 2 φορές την θεωρία του Χάους. Αυτό έχει συμβεί στην Κύπρο.
  2. Εάν υπονοάς πολιτικούς τότε επετρεψε μου να διαφωνήσω, δεν υπάρχουν πολιτικοί στην Κύπρο που να είναι προδότες , ούτε και να είναι τόσο έξυπνοι που να οργανώσουν μια τέτοια καταστροφή και ουτε έχουν και τα μέσα να το πράξουν. Οι πολιτικοί στην Κύπρο είναι πρόβατα όπως οι υπολοιποι μας. Απλά είναι προνομιούχα πρόβατα επιδή είναι πιο κοντά στην ταιστρα απο τα υπόλοιπα προβατα(εμάς) και πέρασαν καλύτερα τα τελευταία 20 χρόνια που είχαμε το φαγοπότι (το οποίο τελείωσε) Οι πολιτικοί μας δέν είναι λύκοι και αυτό ισχύει τουλάχιστον απο το 1948 για αυτό χάσαμε την μισή Κύπρο …….
  3. Τα λάθη μας τα οικονομικά τα συζητήσαμε εδώ πολλές φορές. Σπάνια θα ξαναγράφω πλέον οικονομικές αναλύσεις και εκτιμήσεις . Τίποτα δέν έχει αλλάξει , πάμε για δύσκολες μέρες, ακόμα δέν είδαμε τίποτα….
  4. Εγώ ανησυχώ για τους Λύκους πλέον, είμαστε ευκολος στόχος, ευάλωτοι, ‘εγραψα παραδείγματα τι κάνανε της Ελλάδας στο δευτερο μνημόνιο με Οπαπ, Δεη , ΟΤΕ, οι ΛΥΚΟΙ. Εάν όντος έχουμε το φυσικό αέριο που λέμε οτι έχουμε , τι θα γίνει?? εσείς εαν εισασταν λύκοι τι θα κάνατε? θα αφήνατε μια μικρή και χρεωκοπημένη σχεδόν χώρα να έχει απολυτη κυριαρχία σε τόσο μεγάλο φυσικό πλούτο?
  5. Ποιά είναι αυτή η Ευρωπαική αρχή τραπεζών που μας ζήτησε αυξηση μετοχικών κεφαλαίων ύψους 23% του ΑΕΠ? καμιάς άλλης χώρας δεν ζητήθηκε κάτι τέτοιο , είταν ξεκάθαρο οτι δεν θα τα κατάφερναν οι τράπεζες μας, και είταν λογικό να βάλει λεφτά το κράτος του οποίου θα ανεβεί πολύ ο δανεισμός….
  6. Η πορεία είναι πλεον προδιαγραμένη, ευκολα προβλέψιμη, πάμε για δυσκολότερες μέρες, δέν ειναι αυτό το θέμα , το θέμα ειναι να σώσουμε οσο πιο πολλά μπορούμε απο το τσουνάμι που έρχετε…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου