Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ- ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

ΚΥΠΡΟΣ- ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

διαβάστε πιο κάτω τι λένε οι σοσιαλδημοκράτες στην Γερμανία. Καιμένη Κύπρος, οσο πλησιάζει ο Ιούνιος οι πιέσεις θα αυξάνονται, οι Λύκοι ξεκίνησαν, είμαστε απροστατευτοι, πάμε για άσχημες εξελίξεις, θέλουν να πάρουν πολύτιμα περιουσιακά μας στοιχεία για αυτό ο πόλεμος. Θα τα πάρουν διοτι δέν θα έχουμε άλλη επιλογή, τα κάναμε θάλασσα. Είμαστε το τέλειο θύμα για όλους αυτήν την στιγμή, έχουμε αέριο, έχουμε πτωχευση και είμαστε μικροί. Δέν είμαστε συστημικοί για την ΕΕ, μάλλον είμαστε και το τέλειο πειραματόζωο……….
“Οι Σοσιαλδημοκράτες αποφάσισαν να μην στηρίξουν την Κύπρο, αναφέρει ο γερμανικός ΤύποςΔημοσίευμα που αναρτήθηκε στη γερμανική ιστοσελίδα Handelsblatt , αναφέρει ότι το SPD αποφάσισε να μην στηρίξει την ΚύπροΤελευταία ενημέρωση: 2 λεπτά πριν
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιανουάριος 31, 2013
Απόφαση να μην στηρίξουν τις προσπάθειες διάσωσης της κυπριακής οικονομίας, υπό τις παρούσες συνθήκες, φαίνεται να έλαβαν οι Σοσιαλδημοκράτες στη Γερμανία.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα finanznachrichten.de, η οποία επικαλείται την εφημερίδα Handelsblatt, πηγές από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) ανέφεραν ότι έχει ληφθεί απόφαση από το κόμμα να μην στηρίξει την Κυβέρνηση Μέρκελ για διάσωση της «υπερχρεωμένης» Κύπρου.
Γράφει ότι ακόμη και ο ηγέτης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών, Φρανκ Βάλτερ Στάινμάιερ, ο οποίος μέχρι σήμερα στήριζε την πολιτική της Κυβέρνησης για διάσωση του ευρώ, δεν βλέπει στην περίπτωση της Κύπρου καμία πιθανότητα για έγκριση από το κόμμα του μιας τέτοιας απόφασης.
Εξάλλου, το στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατών, Κάρστεν Σνάιντερ, δήλωσε στην Handelsblatt ότι το κόμμα του απορρίπτει διάσωση της Κύπρου μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης, υπό τις παρούσες συνθήκες και είπε:
“Χωρίς μια ουσιαστική συμμετοχή του κεφαλαίου που βρίσκεται στην Κύπρο για αναδιάρθρωση της χώρας, δεν μπορεί να υπάρξει βοήθεια από το Μηχανισμό».
Πρόσθεσε ότι “εμείς δεν θα προστατεύσουμε, με τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων, τις ρωσικές καταθέσεις από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στις κυπριακές τράπεζες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου