Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ…. Ερασιτεχνισμοί σε Ολα τα επίπεδα οι οποιοι θα μας οδηγήσουν σε αδιεξοδα…

ΚΥΠΡΟΣ…. Ερασιτεχνισμοί σε Ολα τα επίπεδα οι οποιοι θα μας οδηγήσουν σε αδιεξοδα…

Αυτά που βλέπουμε και ακούμε καθημερινά είναι απίστευτα αλλά και συνάμα πολύ τρομακτικα και πολύ επικύνδινα..

Ακούμε τον Υπουργό οικονομικών να λέει οτι το Κυπριακό χρέος θα είναι μη βιώσιμο μετά την στήριξη των τραπεζών,αμέσος μετά όλοι, Κυπριοι και ξένοι μιλούν για κούρεμα του Κυπριακού χρέους, μετά αντιλαμβανόμαστε οτι αυτό θα είναι καταστροφικό. Μετά μας λέει ο Υπουργος να πουλήσουμε κρατικούς οργανισμούς για να γίνει βιώσιμο το χρέος,,,τσιμπισαν οι ξένοι καρχαρίες και το πιπιλάνε ολοι μέρα ωσαν και θα λύσουμε το προβλημα μας με 1.5 δις που θα πάρουμε στην καλύτερη περίπτωση εάν πουλήσουμε ΑΗΚ , αρχη λιμένων και ΑΤΗΚ μαζί. Δεν βλέπουμε τι έπαθε η Ελλάδα που ξεπουλησαν τα πάντα και χρωστάνε περισσότερα απο οτι πριν 3 χρόνια…

Ακούμε να λέει ο ένας υποψήφιος προεδρος οτι εάν εκλεγεί θα διώξει την Τροικα….ωσάν και ανακαλυψε μηχανή που τυπώνει χρήμα,,,,, ο άλλος λέει οτι θα βγάλει την Κύπρο έξω απο την κριση σε 2 χρονια ! Κύριε υποψήφιε σε 2 χρονια θα είναι ο πάτος, εκεί θα είναι η τραγωδια πώς θα μας βγάλεις απο την κριση σε 2 χρόνια.

Οι Γερμανοι θυμήθηκαν οτι κάνουμε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.Ωσάν και δέν το ξέρουν οι Γερμανοι οτι υπάρχουμε μεγαλύτερα πλυντηρια απο εμάς π.χ Βρετανικές παρθενες νησοι, Channel islands, Λουξεμβουργο, Μονακο , Γερμανικές τράπεζες π.χ με τα carbon Credits etc etc Παιζουν μαζί μας γιατί κάτι άλλο θέλουν απο εμάς και επισης κάνει Λαικισμο η Μερκελ επιδή έχει το προβλήματα της στο εσωτερικο……..Δέν κατάλαβαν οι δικοί μας και αποψε μεγάλα κόμματα εισηγήθηκαν να στείλουμε βουλευτές στο εξωτερικό να πεισουμε τους Γερμανους οτι εμεις δέν κάνουμε ξεπλυμα βρώμικου χρήματος.(να τους πεισουμε οτι ο Ελεφαντας πετα..) Φωνάζουνε οι πολιτικοί μας οτι οι Γερμανοι θέλουνε τις Ρωσσικές καταθέσεις μας. Γελαει μαζι μας και το παρδαλό κατσικι. Μόνον η Deutche Bank , (η φούσκα της Ευρωπης) έχει 400 δις καταθέσεις και 1.3 τρις περιουσιακά στοιχεία. Οι ρωσσικές καταθέσεις πόσες είναι σην Κύπρο? στο μέγιστο είναι 20 δις, δηλαδή ΜΟΝΟΝ το 5% των καταθέσεων μιας ΜΟΝΟΝ Γερμανικής Τράπεζας!!

Ο ερασιτεχνισμός μας δέν έχει ορια, μας δουλέυουνε κανονικά. Η Μέρκελ πουλά Λαικισμο στην Γερμανια εις βάρος μας και ταυτοχρονα μας πιέζει εμας να δώσουμε αυτά που θέλει σε Γερμανικά συμφέροντα. Τι ειναι αυτο που θέλει? Πιθανον οι Γερμανοι ειναι Τσαντισμένοι μαζι μας επιδή δέν πήραν τιποτα απο τον προσφατο γυρο αδειοδοτήσεων των οικοπέδων σε αντιθεση με π.χ Ιταλια , Γαλλια…πιθανον να θέλουν κάποια άλλα ανταλάγματα οπως το τερματικο στο Βασιλικο. Εμεις νομίζουμε οτι θέλουν τις Ρωσσικές καταθέσεις μας…..!

Οι Ρωσσοι μας είπανε σήμερα δέν θα μας δώσουν άλλο δάνειο….Πολυ φυσιολογικό, εμάς θα μας δανεισουν το ΔΝΤ και Η Γερμανία. Τελειωσε, αυτοί θέλουν την Κυπρο και θα την πάρουν. Οι Ρωσσοι θα πάρουν κάτι άλλο , έτσι γίνεται το παιχνιδι, μοιράζουν την Πιττα. Μοιράζουν τον κόσμο. Πάρτε εσεις αυτό αλλά εμείς θέλουμε την άλλη χώρα. Οπως τις συμμορίες που μοιράζουν γειτονίες , αυτοι μοιράζουν χώρες, το ιδιο παιχνίδι είναι , λιγο πιο….μεγάλο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου