Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πού πάμε????

  1. . Λυπούμε που ακόμα δεν καταλαβαινουμε που πάμε.
    2. Λυπουμε τον κόσμο που θα χάσει ακομα τις δουλείες του.
    3.Λυπουμε τους μετόχους των τραπεζών…..καμία ελπίδα..
    4. Λυπούμε που κάποιοι πιστέυουν σε ανάκαμψη σύντομα, ακόμα δεν πιάσαμε πάτο, πως θα πάμε πάνω?
    5. Λυπούμε τις μικρές επιχειρήσεις που θα πτωχέυσουν
    6. λυπάμε να ακουω οτι το κοστος ενέργειας θα μειώθει ωσαν και το προβλημα στην ΑΗΚ ειταν το Μαρι και οχι η κακοδιαχειρηση
  2. ειμαστε εκτος τοπου και χρονου.
  3. το παιχνίδι στην Κύπρο τώρα αρχίζει,,,,ειμαστε αφελής και ερασιτέχνες,,,,,τώρα που βρέθηκε αέριο θα ειναι τα δύσκολα tests, είμαστε απλά ένα προγευμα, δεν θα χρειαστούν ειδικές μοναδες(οπως με Ελλάδα)αλλά μονον το πεζικο , παιχνιδι για μαθητευομενους ειμαστε ….
  4. .το Κυπριακό κράτος πρέπει άμεσα να γυρισει σε πλεονάσματα,(δυσκολο ),,,,,,,ελπίζω να συνεχισουν κάποιες φιλικες χώρες να μας δινουν χρηματοδοτηση,,,,,,
  5. παράδειγμα,,,,,πριν 1 χρονο η ΔΕΗ ειταν 13 ευρω, μια μετοχη με αξια 30 ευρω,,,,ξαφνικα καταρευσε σε λιγες εβδομαδες χωρις λογο και πηγε 3 ευρω ….και μαλιστα σε μια περιοδο που αγοραζε ξένος δυνατος θεσμικος(αμερικανικο θεσμικο ταμειο)……μερικους μηνες μετα μαθαινουμε οτι ήρθε το μνημονιο 2 και μεσα στην συμφωνια ειναι να πουληθουν καλες Δεκο οπως Οπαπ ,ΟΤΕ ΔΕΗ,,,,,,,,,,γονατισε η ΔΕΗ , 3 ευρω ενω αξιζει 30 ευρω ,,,,εαν πουληθει π.χ 7 ευρω θα ειναι ευχαριστημενη η Ελλαδιτσα σωστα? ενω, εαν ειταν η μετοχη 10 ευρω η Ελλαδιτσα θα ηθελε π.χ 20 ευρω………πως ηξεραν οι “παικτες” μηνες πριν οτι θα ερθει μνημονιο 2 και μεσα θα υπαρχει συμφωνια πωλησης ΔΕΗ? οπαπ? Οτε? και για αυτο εριξαν την μετοχη?,,, μηπως αυτοι κάνουν το παιχνιδι και υπαγορευουν μνημονια και κατευθηνουν ηγέτες και χώρες?
  6. θα το γράφω συνεχως, τελειωσαν οι θεωριες, ζουμε ενα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, πολεμο αριθμων, μαθηματικα, η δεκαετιες του 1980-2000 ειταν πολεμος μεταξυ εταιρειων εξαγορές εταιρειων κλπ , τωρα μπηκαμε σε ενα μεγαλύτερο παιχνιδι, αυτο των εξαγορών και έλεγχο κρατών……τα ορνεα πετάνε πανω απο χώρες που ειναι αδυνατες,,,,έχουμε πάρει σειρα μαζι με Βελγιο, πορτογαλια, ισπανια , εμεις ομως ειμαστε πειρασμος τώρα,,,,,έιμαστε σε τραγικη κατασταση και έχουμε βρει αέριο..! εσεις εαν εισασταν στην θεση τους τι θα κάνατε??????????????


  • avatar



  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου