Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

1.ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ??? ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ…

  1. Τις τελευταιες έχω ακούσει Κυπριακά μέσα ενημερωσης να μεταδίδουν δηλώσεις η άρθρα ξένων μέσων ενημέρωσης οτι γίνονται σκέψεις για κούρεμα των καταθέσεων των Κυπριακών τραπεζών.
  2. Ομολογώ οτι αυτήν την ΑΝΩΜΑΛΙΑ, δέν την σκεφτηκα. Εκπλάγηκα οταν την άκουσα, διοτι για ανωμαλία πρόκειτε. Αυτός που το σκέφτηκε έχει πολύ διεστραμμένο και πονηρό μυαλό. Το δε Κυπριακά μέσα ενημέρωσης που μεταδίδουν αυτές τις ανωμαλίες δείχνουν πόσο ερασιτέχνες και επικύνδινοι είναι. Παιζουν το παιχνίδι ενος διεστραμμένουν χωρις να το καταλαβαίνουν και το βγάζουν και πρώτη ειδηση.
  3. Αυτός που σκεφτηκε αυτήν την ανωμαλία, είναι οι ιδιοι που αποφάσισαν αυτήν την στιγμή οτι η Κυπρος κάνει ξέπλυμα βρωμικου χρήματος, οσάν και το Σαν μαρινο, το Μονακό, Οι Βρετανικές παρθένες νησοι, Τα Κειμαν, Οι Σευχέλες, ο Λιβανος , Οι Γερμανικες και Οι Ελβετικες τράπεζες βρίσκονται στο Φεγγάρι.
  4. Θέλουν να γονατίσουν τις τράπεζες μας δημιουργώντας πανικό και φυγή καταθέσεων και οι δημοσιογράφοι μας τα σαινια το παιζουν και πρώτη είδηση για να πανικοβάλουν τους καταθέτες….να πάθουμε οτι έπαθε η Ελλάδα με την φυγή ελληνικών κεφαλαιων το 2009-2011…
  5. Είμαστε ένα μικρό παναύριν ανάμεσα σε ένα μεγάλο παναύριν (ΕΕ) .Είμαστε σαν θυγατρικός θιασος που ανήκει σε ένα μητρικό Θιασο με την διαφορά οτι ο Θυγατρικός θιασος βρήκε Αεριο κάτω απο την Θεατρική σκηνή .
  6. Μέχρι τον Ιούνιο που λήγουν τα ομολογα μας,(1.5δις)δηλαδή οταν θα είμαστε κοντά στην πτώχευση , θα μας τα κάνουν όλα. θύματα ενός Θιασου με βοηθούς κομπαρσους τους Κυπριους δημοσιογράφους , πολιτικούς και κυβερνητικούς τεχνοκρατες που δέν ξέρουν τι τους γίνεται……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου