Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

H Kύπρος σε Ομηρια.....

  1. ..Η Κύπρος έχει τελειώσει . Μπήκαμε σε ένα δρόμο με μια μόνον συγκεκριμένη πορεία.Θα χάσουμε τα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία της οικονομίας με δικές μας μάλιστα προτωβουλίες όπως αυτής που εισηγούμαστε να ανακαιφαλαιωθούν οι τράπεζες απευθειας απο τον ESM, η ευκολη και ανευθυνη λύση για τους πολιτικούς . Με αυτο τον τρόπο θα χαθει ο έλεγχος των τραπεζών ……
  2. Η Κύπρος μάλλον σύντομα θα παραχωρήσει μεγάλα κυριαρχικά της δικαιώματα….όπως ο έλεγχος των τραπεζών της , ο έλεγχος και η έγκριση του κρατικού της προυπολογισμού και ο έλεγχος των εισοδημάτων απο την εκμετάλευση του φυσικού αεριου . Η νέα γενια των 30 και κάτω θα ζήσει μια οικονομική τραγωδία….30% ανεργία στην νεολαία με τα τραγικά επακόλουθα της. Οι Κύπρος θα γίνει όμηρος ξένων συμφερόντων ……..Σάββας Τταντής 2-11-2012 (πρίν ένα χρόνο αρθογραφούσα για αυτά που συμβαίνουν σήμερα, το πιο πάνω που έγραψα θα συμβεί στους επόμενους 6 με 12 μήνες) 100 άτομα κατάστρεψαν την Κύπρο, η ζημία που έγινε είναι μη ανατρέψιμη…….
  3. Η πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου πρίν ένα χρόνο δεν μπορούσαν να προβλέψουν η να καταλάβουν αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα όπως δεν μπορούν να καταλάβουν σήμερα αυτά που θα μας συμβούν σε μερικούς μήνες…….δέν είδαμε τον πάτο ακόμα, έρχονται δύσκολες μέρες, πριν καταλάβουν οι πολιτικοί τι έγινε θα γίνουμε όμηροι των πιστωτών μας όπως κάνανε της Ελλάδας….
  4. γέμισαν τα μέσα ενημέρωσης με οικονομικές θεωρίες και θεωριτκούς ακαδημαικούς οικονομολόγους, πολιτικούς αλεξιπτωτιστές οικονομολόγους, η Κύπρος χάνετε και εμείς ακόμα να το πάρουμε χαπάρι, είμαστε σε ένα οικονομικό πόλεμο ξυπόλιτοι με σφεντόνες , δέν ξέρουμε τι μας γίνετε……Ειμαστε μια τραγωδία. Σήμερα Ειμαστε η Ελλάδα του Μαίου του 2009….σε 2 χρονια θα είμαστε η Ελλάδα του 2012………..
  5. Καλό κουράγιο σε όλους……ο δρόμος θα είναι πολύ μακρύς………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου