Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Στόχος του Βlog

Τα τελευταία χρόνια η παγκόσμια οικονομική κρίση βρίσκετε στην Κύπρο. Πολλοί δημοόσιογράφοι, πολιτικοί και οικονομολόγοι δέν έχουν ακόμα αντιληφθεί την σοβαρότητία , το βάθος , την διάρκεια και τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή η οικονομική κρίση στην Κυπριακή οικονομία αλλά ούτε και έχουν αντιληφθεί τους κινδύνους και τις δυσκολίες στις οποίες βρίσκονται οι Κυπριακές τράπεζες λόγο της μεγάλης τους έκθεσης στην Ελληνική οικονομία.
Βαδίζουμε σε τεντομένο σχοινί, το συνεχές δημοσιονομικό έλλειμα το οποίο οδηγά την Κυπριακή Δημοκρατία σε αυξανόμενο δανεισμό και η μεγάλη έκθεση των Κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα έχουν δημιουργήσει ένα επικύνδινο κοκτειλ το οποίο είναι ικανό να οδηγήσει την Κύπρο σε μια οικονομική τραγωδία με τραγικές συνέπειες οι οποίες θα διαρκέσουν πολλά χρόνια.
Στόχος αυτής της Σελίδας είναι οι παραγωγικές συζητήσεις, σχόλιασμός των οικονομικών εξελίξεων έτσι ώστε όλοι μας να έχουμε μια καλύτερη και πιο επιστημονική ενημέρωση για τίς πρωτόγνωρες και δυσάρεστες οικονομικές εξελίξεις που συμβαίνουν τόσο στην Κύπρο οσο και στο εξωτερικό αυτή την στιγμή .
Σάββας Τταντης
8/11/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου